Εξ όνυχος τη κότα (2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ)

nikos-pappas-paul-gluksburg-trump-inauguration

photo:@ Το παρατηρητήριο

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αναρτώ ξένη φωτογραφία μη καλλιτεχνικού περιεχομένου-στη πραγματικότητα η ακαλαισθησία των περιεχομένων της ανθρώπων βγάζει μάτι. Δεν πολυκυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πράγμα που σημαίνει ότι ο κρυφός λογοκριτικός μηχανισμός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛαίων δουλεύει μια χαρά! Την αναρτώ όχι για τα έτσι κι αλλιώς καταγγελθέντα ήδη προφανή πολιτικά κακόγουστα αυτής της όλο ζουμί εικόνας αλλά για να κρίνω πολιτικά το pet του Τσίπρα Νίκο Παππά και για να καταλάβουμε ακριβώς και για τα καλά το ποιον των ανθρώπων του σκληρού πυρήνα πρωτίστως του ΣΥΡΙΖΑ-ο Καμμένος έτσι κι αλλιώς είναι παλιός γνώριμος, σαν μαθητής του Γεωργαλά.

Λοιπόν μέχρι τώρα αυτά τα ελεεινά άτομα μάς το έπαιζαν πολύ ζόρικοι μαγκίτες που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί της αετίσια περήφανης αριστεροφροσύνης τους. Αυτοί που θα κατατρόπωναν Μέρκελ και Σόϊμπλε μαζί.Αφού όμως βαφτίστηκαν στα νάματα της πιο αυθεντικής ακροδεξιοσύνης του Καμμένου, από αετοί που μας υπαινίσσονταν ότι είναι κατέληξαν να είναι αυθεντικές και ασυναγώνιστες λυράτες κότες-για να θυμηθούμε τη συνήθη, εμετική, κουραδομαγκίτικη πεζοδρομιακή ορολογία του Καμμένου. Αν αυτό το γελοίο υποκείμενο-ο Νίκος Παππάς επί του προκειμένου- δεν κατάφερε να δείξει το ελάχιστο, το στοιχειώδες σθένος και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ και με μόνο το κύρος της θεσμικής του ιδιότητας, να φύγει απ’το τραπέζι του ο ουτιδανός και επί της ουσίας ανύπαρκτος πολιτικά γιός του Γλύκσμπουργκ , πού υπάρχει αυτή η πιθανότητα να το δείξει; Στον Τραμπ, στη Μέρκελ ή στον Σόιμπλε; Αστεία πράγματα! Εδώ κώλωσαν μπροστά σε ήσσονα αμερικανά, φανταστείτε τι τεμενάδες θα κάνουν μπρος στον ηγεμονικών αντιλήψεων μεγαλομανή Τραμπ! Με την έκφραση του δυσκοίλια θυμωμένου νομίζει ότι καθάρισε απέναντι στο όνειδος ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού και ανώτατος πολιτικός παράγοντας να είναι ομοτράπεζος ενός εμβληματικά αρνητικού παρασιτικού κόπρου; Δηλαδή τί ακριβώς εκπροσωπεί αυτός ο απόγονος του πρώην βασιλιά εκεί*; Τα πολιτικά αντανακλαστικά ενός δημοκρατικού-λέμε τώρα!-και αριστερού-ξαναλέμε τώρα!-πού ακριβώς έχουν κρυφτεί; Στη κατακόκκινη τσάντα της ακραιφνώς φιλομοναρχικής Γιάννας Αγγελοπούλου-τότε που την υποδέχτηκε στη Βουλή-και από τότε εγκλωβίστηκαν στη θαλπωρή του κροκό δέρματος της;

Σκεφθείτε τί θα ακούγαμε αν αντί για το Παππά στο τραπέζι αυτό συνδαιτημόνας κάθονταν ένας “μνημονιακός” πολιτικός. Πολιτικός σεισμός! Καταγγελίες επί καταγγελιών επί φιλομοναρχισμώ. Αλλά οι αστοί πολιτικοί αποδεικνύονται πολύ πιο ευαίσθητοι σε θέματα θεσμών. Χρειάζεται κάθε φορά Γεωργαλάδες-ήταν αφιονισμένος αριστερός πριν καταλήξει κυβερνητικός εκπρόσωπος της Χούντας ο μεντορας του Καμμένου Γεωργαλάς-να τη κάνουν τη στραβή της ξεδιάντροπης θεσμικής προδοσίας. ΑΙΣΧΟΣ!

*Να θυμίσουμε εδώ ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και επί Προεδρίας της Δημοκρατίας του ανεπίτρεπτα χαλαρού περί τα θεσμικά Πάκη Παυλόπουλου ζήσαμε και το θεσμικά απρεπές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να χειροκροτεί τον πρώην βασιλιά στο Ζάππειο. Καμιά-θεμιτή, δεν αντιλέγω-προσωπική ευγένεια δεν επιβάλλει, δεν μπορεί να επιβάλλει στον εκλεγμένο ανώτατο άρχοντα να χειροκροτεί δημοσίως έναν πρώην μονάρχη της χώρας. Μπορεί ιδιωτικά να κατανοηθεί και να συγχωρεθεί στα συμφραζόμενα μιας κοινωνικής συνάθροισης αλλά δεν επιτρέπεται να εκδηλώνεται καμιά δημόσια ανοχή στον άνθρωπο που όρκισε τη Χούντα και άρα συνέβαλε με τον πιο στρατηγικά αποφασιστικό τρόπο στο να επιβληθεί μια 7χρονη τυραννία στη χώρα.

Leave a comment

Filed under Αλέξης Τσίπρας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s