Αστική Νεκρή Φύση με Φραπέ

9jun2008-urban-still-life-karytsi-sq-table-chairs-coffee-shop-window-clothes-nikosroccos-nvphspΚάνω πως δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς συνέβη σήμερα με το βαψομαλιά στην Αμερική-το συνεταιράκι του Τσίπρα, ο Καμμένος, δήλωσε ενθουσιαστικά ότι θα συνεργαστούν άψογα με τον trump-άκουλα!, ενώ το τσιράκι του συνεταίρου του Καμμένου, ο Παππάς, εθεάθη στις ΗΠΑ να φορά ασορτί γραβάτα με το πλανητάρχη-κόκκινη!-αριστερή και καλά για το Παππά, αναμενόμενα πουτανιάρικη για το κατρουλάγνο βαψομαλιά αρχηγό των γιάνκηδων.

Κάνω πως δεν καταλαβαίνω τι συνέβη σήμερα στην Αμερική. Τον άκουσα τον άντρα της Μελάνια να νομίζει ότι μπορεί ακόμη να συνεχίζει τη προεκλογική του εκστρατεία τραβώντας ακόμη περισσότερο και πανηγυρικότερα-έως ακόμη πιο πανηγυριώτικα-το φτηνό λαϊκιστικό του παραλήρημα. Αδέλφια, τη βάψαμε με το βαψομαλιά!

Κάνω πως δεν καταλαβαίνω τι συνέβη σήμερα και σταματάω εδώ, γιατί αν συνεχίσω μπορεί να με πιάσει ο Μουλόπουλος από τη Κουμουνδούρου-πήγε να δώσει αναφορά για το τοποτηριλίκι του.

Κάνω πως δεν καταλαβαίνω τι συνέβη σήμερα και αναρτώ μια πρόσχαρη, πολύχρωμη και χαλαρής διάθεσης φωτογραφία.Αντί για περαιτέρω μπινελίκια ας εκτονωθούμε με λίγη εικαστικής τερπνότητας ομορφιά.

Υ.Γ. Να μού το θυμάστε: ο Τσίπρας θα γίνει το αγαπημένο -καθότι δουλικά πρόθυμο- pet του άντρα της Μελάνια!

Leave a comment

Filed under Donald Trump, Αστικές Νεκρές Φύσεις, Αλέξης Τσίπρας, Urban Still Life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s