Μικρή ιστορία για πενηντάρες

1-1Τόση σιγουριά, τόση αυτοπεποίθηση! Στη μέση ενός κοσμοβριθούς δρόμου και μπροστά στη κάμερα της φίλης της τόση πληθωρικά εκδηλωτική χαρά με κινήσεις ανάερες, σχεδόν πτητικές.

Πόσες γυναίκες μπορούν να είναι τόσο άνετες στο φακό και ατρόμητες μπροστά σε τόσο, περιφερόμενο γύρω τους, κόσμο; Στο μυαλό μου μόνο αυτές οι γυναίκες που μόλις τώρα βρίσκονται στο κατώφλι της εξόδου τους στο κόσμο και που όλοι τις ξέρουμε σαν έφηβες.

 

Μα για στάσου να δω καλύτερα. Τί είναι ακριβώς αυτή η γυναίκα που βλέπω στην οθόνη της λήψης της φίλης της που τη φωτογραφίζει;-(μπορεί και να τη βιντεοσκοπούσε, δεν είμαι απολύτως σίγουρος).1-3Μάλλον δεν είναι έφηβη. Τελικά δείχνει να είναι γυναίκα αλλά όσο πρέπει λυγερή για να ξεγελάει με την εφηβική σφριγηλότητα του υπέροχα σμιλεμένου σώματός της. Κολασμένες αναλογίες συνδυασμένες με τη χάρη και τη δωρεά της επιβλητικής και ταυτόχρονα αυθεντικά χαρίεσσας αυτοπεποίθησης. Όμολογώ ότι τέτοια ακτινοβολία από γυναίκα στην Ερμού, που σημειωτέον τη περπατάω σαν φωτογράφος 30 σχεδόν χρόνια-(το Γενάρη θα τα κλείσω)-πρώτη φορά είδα. Σίγουρα άξιζε η καταγραφή.1-2Προικισμένη γυναίκα, καμάρι, δόξα και τιμή για το φύλο της-και για το φίλο της και ταίρι της φυσικά (αν και δεν είδα κάποιον να είναι εκεί κοντά).

Advertisements

Leave a comment

Filed under Φωτογραφίες δρόμου, street photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s